1. Imię (prawdziwe):
Adam
2. Imię, nazwisko oraz pseudonim postaci w The Secret World (jeżeli już wybrałeś/łaś):
Roy "Morkhein" Lanneugrasse
3. Wiek: 23
4. Jakie jest Twoje doświadczenie w grach MMO (w jakie inne gry MMO grałeś/grałaś):
5 lat stażu w World of Warcraft, 4 lata w Knight Online i w międzyczasie jakieś przeboje z większą ilością różnych MMO
5. Czy wcześniej grałeś/grałaś w innych gildiach? Jeżeli tak, to w jakich? Czy sprawowałeś/-łaś tam jakieś funkcje? Proszę podać jakie:
W tej grze nie miałem okazji. Ale ogólnie a i owszem, zwyczajny członek gildii czasem raidujący, chodzący na pvp.
6. Dlaczego zdecydowałałeś/-łaś się na grę The Secret World?:
Troszkę poszperałem po internecie i postanowiłem spróbować, tym bardziej, że ostatnio była zniżka jeśli chodzi o kupno SW, więc zakupiłem.
7. Jaką frakcją chcesz grać i dlaczego?:
Templariusz - ostatnio miałem okazję pograć trochę w Assassin Creed i jakoś mnie natchnęło na granie Templariuszami

8. Co myślisz o przedstawicielach innych frakcji, proszę szczegółowo napisać jak ich postrzegasz?
Nie mam wyrobionego zdania.
9. Dlaczego wybrałeś/-łaś naszą Cabal, skąd się o nas dowiedziałeś/-łaś?:
Szukałem jakiś polskich Cabali w SW i znalazłem waszą gildie i próbuje swoich sił.
10. Jaka misja w TSW zrobiła na Tobie, do tej pory, największe wrażenie? Dlaczego?
Dopiero zaczynam grę liczę na dobrą zabawę.
11. Czy masz zamiar brać udział w misjach inwestygacyjnych?
Role-playing? Jaki jest twój cel w grze?: Będę wstanie się skonkretyzować, jak poznam co i jak.
12. Jaki styl gry preferujesz? PvE czy PvP?:
Obydwa style nie są mi obce
13. Powiedz nam coś o sobie i swoich zainteresowaniach (niezwiązanego z TSW):
Jestem dość specyficzną osobą o specyficznych zainteresowaniach, interesuje się ezoteryką i parapsychologią. Jestem wielkim fanem komiksów z wytwórni DC Comics

14. Proszę "opowiedzieć" dowcip (forma dowolna, może być ulubiony tekst, .gif, filmik czy rysunek). Proszę zwrócić uwagę, aby dowcip w jak najlepszym stopniu oddawał Twoje poczucie humoru.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zP0sqRMzkwo[/youtube]
Tyle w tym temacie

15. Co myślisz o owcach? Nie myślę o owcach.
16. Czy zapoznałeś się i akceptujesz Ryt Cabal?: Tak, akceptuje.
17. Używamy komunikatora głosowego w grze. Wymagamy jego używania, czy to akceptujesz? Tak