Odpowiadając na dotychczasowe odpowiedzi:
1. Dobranie kolorystyki i ocena tego czy da się odczytać czy też nie jest sprawą indywidualną oraz może być spowodowana konfiguracją ekranu. U mnie na stacjonarnym PC jak i na laptopie kolorki są czytelne. Po za tym starałem się dobrać do tła w którym pisze się odpowiedzi/posty. Niestety przy podglądzie tekstu który się napisało, tło jest jaśniejsze.
2. Jeśli chodzi o długość podania. Wydaje mi się, że jest to sprawa indywidualna. Kto ma więcej do napisania fajnie aby to napisał. Nie chciałem aby podanie było sztywne więc opisałem swoje doświadczenie. W Ryt jest napisane, że jesteście gildią casual/semi-hardcore. Dlatego też spodziewam się, że znajdę tutaj graczy którzy również miłują się w gry MMO i lubią czasem zgłębić się nie tylko w same opisy ale dokładniejsze znaczenie statystyk i eksperymentować czy +10pkt do siły sprawi, że mój atak wzrośnie o +1 czy może uda mi się zrobić tak aby mieć jednak +9 do siły a ten jeden punkt dodać w zręczność aby jeszcze bardziej zwiększyć swój DPS.

3. Johnnie. Powiedzmy, że gram od 14 roku życia. 14 lat * 365 dni * 6h (powiedzmy, że 9h na sen 9h na zajęcia związanie z życiem osobistym zostaje nam 6h dziennego grania +/-). To daje nam 30660h. Więc tak jak napisałem, że GW2 jest MMO w które najdłużej grałem a mam 2000h to realne staje się to, że zostaje mi ponad 28000h które przegrałem w ciągu swojego życia w pozostałe gry. Przeważnie grając w MMO powyżej 500-600h można już naprawdę sporo osiągnąć. Jeszcze szybciej i więcej można zdobyć jeśli znajdzie się grupa osób która jest na podobnym poziomie ogarnięcia i chęci

Przy czym nie ukrywam, że grywam nie tylko w MMO.
4. Obecnie z tych wszystkich MMO grywam tylko w GW2/TSW. Zależy na co mam ochotę to gram. Więc tamte pozostałe gry to była przygoda do której fajnie myślami wracać ale jakoś mnie nie ciągnie do powrotu. Tak jak też wcześniej pisałem, chciałem pograć sobie niedawno w L2. Pograłem może z 5h i mi się odechciało. Miło było, ale to już nie dla mnie